torstai 9. huhtikuuta 2020

Paluu saaristoon

Lomailu jatkui ja lähdimme uudestaan saaristoon 30.7. Ensin menimme jälleen Paraisille ja siellä kävimme kalkkilouhoksen näköalapaikalla. Olipa huikeat näkymät! Vähän kyllä pelotti tämmöistä korkean paikan kammoa potevaa, hui!


Ensimmäinen majapaikka oli Nauvossa Västergårdin B & B, joka on viihtyisä paikka. Isäntäväki mukavaa ja ihanan rauhallista. Huoneet tilavia ja viihtyisiä.
Tämä kuva on Nauvon keskustasta. 
Illalla taas syömään tuttuun kivaan paikkaan, alkupalaksi tietysti Naffun etanapannut ja ruoaksi pizza puoliksi, koska ovat niin valtavia. Hyvää oli.

Aamupala Västergårdissa jossa oli taas isännän leipomaa herkullista leipää ja paljon muuta, aamupalalla jaksaa pitkään. Erikoista täällä on myös isännän tekemä seljankukkamehu.

Lähtiessämme kävimme vielä Nauvon keskustassa ja tietysti putiikki Vallmossa. Matka jatkui kohti Korppoota ja hotel Nestoria. Sanoinhan, että sinne vielä palataan :) 
Kun olimme majoittuneet lähdimme Nestorin omaan rantaan syömään mansikoita jotka olimme ostaneet matkan varrelta. Sää suosi meitä ja sitten tapahtui jotain odottamatonta...Tero polvistui eteeni ja kosi, menin kuulemma hiljaiseksi useammaksi minuutiksi, eihän tämmöistä tapahdu kuin elokuvissa... Oli varannut kuohariakin jonka oli salakuljettanut tietämättäni asiasta mitään. Siinä sitten nautittiin mansikoita kuoharin kanssa <3
Nämä käytiin ostamassa seuraavalla viikolla <3
Niin ja tässä se mekko josta edellisessä postauksessa mainitsin, mekko jonka kaavat piirsin ja leikkasin kankaan, mutta en ehtinyt ommella. Tykkään.
Ihanan päivän päätteeksi odotti meitä illallinen Nestorissa. Ruoka oli todella maukasta.


Aamupala oli myös hyvää ja kyllä jäi taas haikeus jättää tämä ihanuus taakse ja palata kotiin, täällä olisi viihtynyt toisenkin yön.
Viime kerralla ostin Nauvosta Vallmo-Aitasta nämä kauniit lasit, joihin sai samaan rahaan kaiverruksen, unohdin aiemmin laittaa näistä kuvan. Viinilasit on siis käsin tehty.

Kiitos muruseni ihanasta reissusta :)

2 kommenttia:

  1. Ah miten herkullisen näköisiä ruokia ja tähän vähän kuolausta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne olleet vaan herkullisen näköisiä, vaan superherkullisen makuisia. Näitä voi jo vähän kuolatakin :D

      Poista