torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden viimeinen päivä

Loppuvuosi on ollut osaltani aika lailla kiireinen ja työntäyteinen, ainakin käsityöntäyteinen. T:n villapaitaa yritin urakalla tikutella valmiiksi, mutta valmistumattahan se lopulta jäi. Ei ehtinyt pukinkonttiin ei. T:n kanssa vietettiin aatto yhdessä ja kun T lähti joulupäivän iltapäivänä kotiin, alkoi täällä puikot viuhua vimmatusti. 12 tunnin maraton, muutama tunti unta ja Tapaninpäivän aamuna tikuttelu jatkui ja sitten tietysti vielä kasaus ja lankojen päättely. Pingottelut tms. viimeistelyhommat jäi tällä kertaa tekemättä. Uuuuh mikä urakka. No mutta onneks tää viikko on lomaa, niin oon saanut palautua ja nyt on enää ollut parit tilaussukat (joita ei onneks tarvinnut saada valmiiksi ennen joulua), jotka ovat nekin valmistuneet eilen. Päättely vielä tietysti uupuu...kuinka yllättävää. No mutta tässä se nyt on, The Villapaita:
Lanka: Teeteen Sara, 100 % merinovilla
puikot: 5

Ennen joulua maanantaina kävin tonttukierroksella, osa paikoista jäi käymättä, mutta jospa ensi jouluna olis enempi aikaa ja rauhassa tehdä kaikki...uskoo ken tahtoo. Hah.Viimeinen paikka jossa kävin oli rakas ystävä, joka oli tehnyt meille aivan ihanan kihlajaislahjan, ihan omin kätösin. Todella kaunis tarjoiluvati, keramiikkaa.
Lisäksi vielä syksyinen lehti, johon voi laittaa pienen lämpökynttilän palamaan. Kiitos Sinikka, kyllä nämä ovat hienoa työtä!
Olihan se piristävä hetki viettää Sinikan luona, ensin ruokapöydän ääressä kuinkas muutenkaan, no en kyllä ollut ehtinyt syödä juuri mitään päivän aikana, että ei mua tarvinnut kauheasti houkutella, heh. Sitten ehdittiin vielä hetkinen neuloa takkatulen ääressä, mulla oli tietysti T:n villapaita mukana.Kaikki aikahan piti tietysti hyödyntää.
Tässä vielä T:n joululahja linnuille ja onhan tällä ruokinta-automaatilla kurretkin viihtyneet.Tikkahan siellä on kuvaushetkellä aterioimassa. Kuva otettu keittiön ikkunan läpi, että ei kovin selvä sen vuoksi.
Kiitos kaikille rakkaille ystäville joilta olen saanut joulutervehdyksiä ja -paketteja, niistä käsitöistä juttua myöhemmin, kunhan saan kaikki kuvattua. Joulukalenterisukat eivät ehtineet valmiiksi, mutta kunhan saan ne tikuteltua loppuun, niin niistäkin tulee kuvaa. Nyt haluan toivottaa mukavaa uuden vuoden juhlaa kaikille ja oikein ihanaa uutta vuotta 2016!

4 kommenttia:

 1. Kaunis villapaita!

  Onnea ja ihanaa tulevaa vuotta <3

  VastaaPoista
 2. Paidasta tuli hieno. Varmasti kaiken vaivan väärtti.
  Jaana

  VastaaPoista
 3. Red Dragon:Kiitos. Hyvää uutta vuotta sinne myös.
  Jaana: Kiitos, kaipa paita oli mieluisa. Hommaa siinä toki oli, mutta tulipahan tehtyä...

  VastaaPoista