keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

1. vuosipäivä

 
Mun omenapuu ei ole vielä koskaan aiemmin ollut sellaisessa kukoistuksessa kuin nyt. Toivottavasti tänä kesänä tulisi niitä omeniakin. Viime kesänä pyöreä 0 ja edellisenä 7, joista lampaan ketku söi 3 ennen aikojaan!

Maanantaina 30.5. tuli vuosi siitä kun ekan kerran tavattiin T:n kanssa. Vuoteen on mahtunut paljon iloa ja joskus vaikeitakin hetkiä. Välillä polku on kivinen, mutta toivottavasti niistä kivikoistakin selvitään yhdessä. Elämä on tässä ja nyt, huomisesta on turha murehtia etukäteen, yritän elää tässä hetkessä ja juuri nyt on hyvä olla. Käytiin Asema X -ravintolassa syömässä kuten ekoilla treffeilläkin. T otti pastaa ja mä kananpoikaa. Jälkkäriksi otettiin yhteinen sitruunaposset. Maistui :)
 
 

T oli työmatkalla Kiinassa ja mä sain sellaiset tuliaiset että oksat pois! Mitään en odottanut ja yllätys olikin sitten melkoinen. En nyt kaikkea kuvannut, mutta tässä ne mulle rakkaimmat tuliaiset. Aivan ihana seinävaate joka odottaa vielä kehystä, tosi rauhoittava maisema, tämä pääsee olkkariin paraatipaikalle josta voin sitä katsella käsitöiden lomassa. Ja silkkiasu joka käy esim. oloasusta kun on aika pitkä. Kiitos <38 kommenttia:

 1. Toivon teille paljon lisää yhteisiä vuosia <3

  VastaaPoista
 2. Onnittelut vuosipäivän johdosta!
  Upeat tuliaiset olet saanut ja ruuat näyttää tosi herkullisilta.
  Toivottavasti omenapuun pölytys onnistuu ja saat hyvän sadon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se pölytys pitäisi onnistua kun on perheomenapuu eli samassa puussa on kolmea lajia, en kyllä enää muista mitä, heh! Viime vuosi oli kaiken sadon suhteen tosi kehno että ei ihme kun ei omppujakaan tullut.

   Poista
 3. Onnea vuosipäivän johdosta. Kiitos maukkaasta salaatista,harmi että minun vierailuni jäi niin lyhyeen. Seura oli mukavaa ja tarjoilut loistavat.Toivottavasti otetaan joskus uusiks. T.Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :) Hyvä jos maistui. Pääasia että pääsit paikalle edes vähäksi aikaa. Ihan varmasti otetaan uusiksi jos se musta on kiinni :D

   Poista
 4. Kauniit tuliaiset ja mitäs sitä muuta Kiinasta toisikaan kuin silkkiä vaatteena tauluna. Hyvä mies T on ja monta yhteistä tulevaa vuotta teille toivon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan niitä tuliaisia enempikin, mutta en nyt alkanut kaikkea kuvaamaan, olisi mennyt jo liiallisen kehuskelun puolelle ;) On hyvä mies ja niin mäkin toivon meille yhteisiä vuosia vielä monen monta.

   Poista