maanantai 13. kesäkuuta 2016

Neulenyyttärit ja Vedic art

Lauantaina mun luona oli Vedic Art -kurssi aamusta iltapäivään, sitten lähdin Seijan kyydissä Katjun perinteisille neulenyyttäreille, joissa itse tosin olin ekaa kertaa. Sunnuntaina jatkettiin maalauskurssia aamusta pitkälle iltaan. Olipa antoisa viikonloppu, mutta toisaalta myös väsyttävä. Oon ollut tänäänkin aivan puhki. Pääkoppa työstää kurssin aineistoa niin, että välillä tuntuu kuin pää suorastaan sauhuaisi! Hyvää se tekee ja ravistelee ja herättää mitä omituisempia tuntemuksiakin, kyllä elämä tuntuu just nyt tosi mielenkiintoiselta :)

Mä tein neulenyyttäreille kinkkupiiraan ja toffeeta. Toiset oli tehneet mitä ihanampia herkkuja ja kyllä oli vatsanahka tiukkana kun kotiin lähdön hetki koitti. Katjun grillaama kana oli ihanaa ja siihen kyytipojaksi Marin tekemä salaatti, ah! Liisa oli tehnyt suloisia sämpylöitä ja Lauran Pekka-juureen tehty leipä oli todella pehmeää. Lauran tarina Pekasta oli mielenkiintoinen ja vähän pelottavakin ;) Jälkiruokaakin oli enemmän kuin tarpeeksi. Unohdin kuvata notkuvan keittiön pöydän, mutta tässä nyt sitten mun "annokset".
 
 
Viimeisen parin viikon aikana en oo saanut juuri mitään valmista neulerintamalla, mutta sentään nämä pienet sukkaset jotka äitini ystävä tilasi. Aina kun lähipiiriin syntyy vauva, tilaa hän multa vauvan sukat ja ne on kuulemma oltava ehdottomasti mun kehräämästä langasta.
Ja sitten se meidän kurssi. Päivi oli ohjaamassa meitä ja ehkä lauantaina pidetään viimeinen päivä peruskurssista. Tässä on pari mun maalaamaa...hmm...mitä näistä nyt sanoisi...näyttää ehkä vähän modernilta taiteelta jota en oo koskaan ymmärtänyt, mutta näidenhän ei ole tarkoituskaan olla esittävää taidetta. 
Avaruus
Ykseys
Kiitos Katju nyyttäreiden järjestämisestä ja kiitos kaikille mukana olleille. Erityiskiitos Seijalle kyydistä. Ja ettei kiittelyt ihan heti loppuisi, niin kiitos Päiville, Heli-Liliahille ja Outille kurssin mahdollistamisesta :)

4 kommenttia:

 1. Tuolle kurssille minäkin hinkuan. Mä söin lähes yksin ne toffeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sähän pääset :) Noh, nehän oli vähän niinku sulle tarkoitettukin, mutta ajattelin että saa niitä muutkin napsia. Kiva että jäi sulle reilusti.

   Poista
 2. Hmm, mikähän ihme tommonen maalausjuttu on? En oo kuullutkaan. Jep, nyyttäreillä oli herkkuja ihan hurjasti ja kaikki oli hyvää. Namskis. Kannatti tulla kauempaakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme se todellakin on, sitä voisi kutsua "terapiamaalaukseksi". Kyllähän tämmöset neuletapahtumat piristää mieltä aina :)

   Poista