maanantai 6. kesäkuuta 2016

Fiskarsissa

Käytiin eilen sunnuntaiajelulla ja suunnattiin Fiskarsiin. Sää ei ollut enää helteinen, mikä ei mua haitannut, mutta ehkä nyt muutama aste olisi voinut olla lämpimämpää. Kyllähän mä tarkenin, mutta eräällä herralla oli vähän vilu. Onneksi sadetta ei tullut niskaan, jos ei lasketa paria pientä pisaraa. Fiskars on niin kaunis paikka, mutta myymälöissä on monissa tähtitieteelliset hinnat. Joskus oon ostanut Merin kanssa hopeakoruja yhdestä korupajasta, mutta nyt ei tarttunut matkaan juuri mitään.

Herra T

Tästä vesi menee sillan alle.
Ja tässä vesi tulee toiselta puolelta ulos.

Vanha mylly joka on rakennettu kuonatiilistä.
Ainoa ostos oli käsin tehdyt konvehdit, mutta täytyy sanoa, että ei nää kyllä kummoisia ollut. Täällä Lopella on Mikkolan suoramyynti, joka tekee suussa sulavia konvehteja, nämä eivät ikävä kyllä olleet meidän makuun.
Lankaakin oli, tottakai hypistelin, mutta en ostanut.
Sitten mentiin pitkän ajomatkan jälkeen Hyvinkään Amarilloon syömään. Kyllä meillä olikin jo nälkä. T söi burgerin ja mä kanaa, oli maukasta.
Kiva päivä, kiitos T :)


6 kommenttia:

 1. Mä käyn Fiskarsissa melkein joka kesä - oon käynyt ihan lapsesta asti. Hinnat on kyllä huimat, mutta Fiskarsin tehtaanmyymälässä on edullisia saksia ja veitsiä. Ai, musta toi suklaa oli herkullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käynyt muutaman vuoden välein, viime käynnistä ehkä 3-5 vuotta aikaa. Fiskarsin tehtaanmyymälässä ei käyty eikä ihan kaikissa muissakaan, enempi käveltiin ulkona. Musta se suklaa menetteli mutta ei ollut niin hyvää kuin olin kuvitellut, T ei tykännyt ollenkaan. Makuasioita :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä :) Näitä päivän reissuja on virkistävä tehdä varsinkin kesäaikaan.

   Poista
 3. Fiskarsiin olis tarkoitus ehtiä mutta saas nähdä kuin käy, kohtahan on jo kesäkuukin mennyt.
  Kivoja reissuja teette Teen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän nyt olla kun vasta alkukuussa, hyvin ehtii. Kivoja reissuja on tehty ja T:n kanssa on kiva matkata :)

   Poista