perjantai 24. kesäkuuta 2016

Hyvää juhannusta

Aika kuluu tähän aikaan vuodesta liiankin äkkiä. Jo ollaan Mittumaarissa vaikka kesäkuu vasta alkoi. Täällä on työnteon ohessa valmistauduttu lähinnä viikon päästä järjestettävään kesäkirppis-tapahtumaan, jonne mua pyydetiin myymään käsitöitä. No mitä näitä nyt on, tossuja, varpaanvälivillaa ym. Eilen illalla vasen käsi sanoi sopimuksensa irti, ei sitten neulottu vaan tapitettiin Viirun kanssa töllöä.
Maanantaina tapasin hyvän ystävän ja käytiin ensin Ogelin Picnicissä syömässä uuniperunat, siitä viereiseen Lankamaailmaan ja lopuksi Arjan luo kahville ja neulomaan. Oli kiva rupatella pitkästä aikaa ja aika kului tietysti siivillä. Kotona olin vasta illalla. Ystävien seura piristää aina. Enkä ihan mökkiinny tänne kotiin, jota myös työmaaksi voi kutsua.
Sain Arjalta synttärilahjan, ihanat mini-ostoskärryt ja lankaa keittiöliinoja varten, kiitos :) Olin luvannut itselleni, että jos löydän jotain edullista i-h-a-n-a-a lankaa kesäpuseroa varten, niin saan törsätä...vähäsen. Löysin ja törsäsin. Vähän. Lisäksi mukaan tarttui parit pyöröt, nää Zingit on kyllä hyvät puikot. Entinen vannoutunut bambujen käyttäjä on joutunut taipumaan...kuten ne vanhat puikotkin. Sepä se, kun bambut taipuu, vääntyy, lohkeilee, eivät ole ikuisia. Zingit on ihanan kevyet ja liukuvat hyvin, eivätkä edes tunnu metallisilta. Edullisiakin ovat.
Tiistaina kävin iltateellä Raililla tuossa parin kolmen kilsan päässä, piti vähän testata fillaria monen vuoden tauon jälkeen, Tee oli sen viikonloppuna huoltanut ja hyvin pelitti :) Railin pihan poikki kulkee aamuin illoin kurkiperhe, isi, äiti ja kaksi lasta. Hiivin talon nurkalle ja sain napattua uljaista linnuista kuvan.10 kommenttia:

 1. Oikein hyvää juhannusta sulle ja Teelle. Viirulle rapsuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En ole käynyt koneella ollenkaan juhannuksena, että vapaat teki tehtävänsä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, nyt on juhannus vietetty ja paluu arkeen.

   Poista
 3. Hyvää juhannusta! Ihanat minikärryt :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää juhannusta ja terveiset täältä Edinburghista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ai sä oot jälleen reissussa, mukavaa matkan jatkoa :)

   Poista
 5. Jokos oot lomalla? Vai vieläkö juhannusta elelet . . Onko jotain lomareissua tiedossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ainakin tunne, että on lomalla kun en ole konetta edes avannut. Mitään varsinaista lomareissua ei ole näköpiirissä.

   Poista