keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Joko saa avata?!?

Mulla oli eilen synttärit ja niitä vietettiin perhepiirissä. Ensin tuli Meri ja Ville sekä T ja sitten isoveikan perhe. Kakkua ja pientä suolapalaa oli tarjolla. Olin saanut ystävältäni paketin jo monta kuukautta sitten ja sitä välillä silmäilin. Paketti oli niin suloinen. No vihdoin se päivä koitti ja kääreestä paljastui kesäinen Unikko-muki ja mukin sisällä erilaisia teepusseja, yhden jo käytinkin heti ja hyväksi havaitsin. Kiitos Kaisa :)
Viiru tunki kuvaan ;)

Meri ja Ville toi kukkakimpun, lahjan Meri antoi jo etukäteen (puseron).
T toi kukkia, viiniä ja tuiki tarpeellisen Vesurin! Jeee, nyt mulla on ikioma vesuri eikä tarvii aina lainata T:ltä, kiitos kulta <3
 
Kakusta on enää rippeet jäljellä, vaikka ei se nyt niin erinomaista ollut. Naapurin Ninni kävi vielä tänään iltateellä ja kakku hupeni taas lisää. Ninni toi Tulilatvan jonka laitan pihakukaksi. Kakussa oli koristeena orvokin kukkia, T ja Ninni olivat ainoat rohkeat jotka uskalsivat kukan syödä ;) No eihän ne myrkyllisiä ole, mutta en mä silti syönyt. Hannari mikä hannari, tunnustan.


8 kommenttia:

 1. Onnea sinulle!
  Ole nyt varovainen sen vesurin kanssa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen olen, oon mä vesuria ennenkin käyttänyt, nyt kun ei ole ollut omaa niin oon välillä heilunut kirveen kanssa, mutta vesuri on noissa oksahommissa kätsympi :)

   Poista
 2. Myöhästyneet ONNITTELUT! Mulla ei oo mitään syntymäpäiväkirjanpitoa (joskus jotain oli muistissa mutt se hävis enkä enää ala ylös kirjottamaan, niih.)
  Kiva vesuri, sellainen olis ollut tarpeen saaressakin, joskus olis voinu jonkun oksan tieltään huiskia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Vesuri tuli todelliseen tarpeeseen ja sen jo koekäytin eilen ja hyväksi havaitsin.

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut ja mukavaa kesää! T. Kati

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut minultakin ja samoin toivottelen mukavaa kesää!

  VastaaPoista